Assemblagemedewerker vacature Schoonhoven

Woon jij in Schoonhoven en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je daarmee handig en gemotiveerd, beschik je over de juiste ervaringen op het gebied van werken met grote machines en gereedschap en kun je dynamisch werken in een team van gelijkgestemden? Dan is VasteJob op zoek naar jou! Voor de vacature assemblagemedewerker kan je direct aan de slag met het assembleren van verwarmingen en koelsystemen van grote ondernemingen. Hierbij doe je veel verschillende werkzaamheden waardoor geen dag hetzelfde is. Wil jij ook aan de slag en constant bezig zijn met deze altijd levendige sector? Lees dan snel verder.

De vacature van Schoonhoven

Voor de vacature assemblagemedewerker Schoonhoven moet je uit het goede hout gesneden zijn. Of beter gezegd, uit de goede leiding. Je bent hier verantwoordelijk voor een goede afwerking van de installatie waarvoor klanten contact met jou opnemen. Het kan hierbij gaan om het dichtlassen van leidingen, verwarmingen repareren en installatie uitvoeren aan de hand van constructietekeningen. Je werkt hier samen met je team aan een zo snel en goed mogelijk resultaat waar de klant tevreden mee is, en zorgt er altijd voor dat je tot het uiterste gaat. De vacature assemblagemedewerker Schoonhoven is alleen geschikt voor wie echt gemotiveerd is, en daarom zoeken we jou.

Wie ben je?

Als goede vuller van de assemblagemedewerker vacature Schoonhoven ben je een gemotiveerde sterke speler die goed in teamverband kan werken. Daarbij is een mbo-diploma in het vakgebied en het hebben van ervaring met het werken in de industrie erg belangrijk. Je houdt van aanpakken en van variërend werk. Je werkt vooral op je eigen werkplaats, waardoor je zeker weet dat je samen met je team elkaars sterke punten kunt inzetten. Tot slot is woonachtig in Schoonhoven en omgeving zijn handig en dat je flexibel inzetbaar bent. Klinkt de vacature assemblagemedewerker Schoonhoven je al als muziek in de oren en hoor je in de vacature al dat er naar jou gevraagd wordt? Solliciteer dan direct en ga vrijwel direct aan de slag.