Ben zeer blij met tweedehands leasen

Ik kan het wel van de daken afschreeuwen hoe blij ik ben met tweedehands leasen. Ik ben namelijk in mijn vrije avonduren een eigen vervoersbedrijf begonnen, ik vervoer zowel mensen als goederen. Het is maar net waar de vraag naar is, maar iedereen kan van mijn diensten gebruik maken. Omdat ik overdag maar een paar uur werk ben ik tot deze stap overgegaan. En ik moet zeggen dat het een goed lopend bedrijf is geworden. Mensen weten me zowel via internet als ook telefonisch te vinden. Het was voor mij dan ook een hele schok dat ik vorige week betrokken was bij een flinke aanrijding, niet mijn schuld. Van mijn auto was niets meer over, gelukkig had ik zelf, behalve flink geschrokken, niets eraan over gehouden. Het eerste wat door me heen schoot was dat ik mijn bedrijf wel kon vergeten, zonder een auto was ik nergens, en geld voor een nieuwe had ik niet. Hoewel het natuurlijk verzekeringswerk gaat worden moest ik toch snel weer ander vervoer hebben om mijn inkomsten te kunnen houden. Gelukkig had ik ooit van tweedehands leasen gehoord, en de volgende dag had ik al een afspraak gemaakt bij Finalaease.nl.

Geweldig bedrijf

Ik moet zeggen dat ik zo blij was als een klein kind. Vorige week zag ik mijn bedrijf al in duigen vallen, maar nu ik een tweedehands auto heb kunnen leasen kan ik gewoon doorgaan met mijn werkzaamheden. En ondanks ik heb kunnen leasen weet ik wat ik per maand moet betalen, en kom ik niet voor verrassingen te staan.