Bijna wegbezuinigd: onze vergaderlocatie Loosdrecht

Bijna wegbezuinigd: onze vergaderlocatie Loosdrecht

We zitten wel eens bij onze vergaderlocatie loosdrecht, en dit bevalt ons erg goed, we merken dat dit juist net even de stimulans geeft om klanten binnen te halen. De vergaderlocatie loosdrecht heeft een geweldige uitstraling en als klant voel je je gelijk thuis, daar naast word je ook nog eens goed verzorgd met de lekkerste lunch en ga zo maar door. Wij waren dus helemaal pro de vergaderlocatie Loosdrecht, maar het bestuur vond dat er bezuinigd moest worden, en dit ging natuurlijk gebeuren op de vergaderlocatie loosdrecht. Ik schoot in paniek, we hadden nog veel afspraken staan en we konden het niet maken om ze uit te nodigen op kantoor, hier was namelijk weinig ruimte en het was niet echt representatief. Ik ben toen naar het bestuur gegaan en heb uitgelegd wat de waarde is van zo’n vergaderlocatie. Ze zouden er nog even over nadenken zeiden ze, maar tot die tijd mocht ik wel mijn afspraken gewoon laten door gaan. Ik hoorde op kantoor dat er wel meerdere klachten waren over dat we niet moesten stoppen met de vergaderlocatie loosdrecht, we kregen dan ook twee weken later te horen dat dit toch wel zou blijven bestaan, omdat het een onmisbare functie had voor het bedrijf. Gelukkig maar, ik vond dit erg goed nieuws. Waar ze nu wel op gaan bezuinigen weet ik niet, maar ik ben in ieder geval veilig gesteld. Een reorganisatie zou er vast niet plaats vinden, volgens mij moeten ze eerder uit preventie wat bezuinigen, om je kansen in de toekomst niet te vergooien.