Brainstormen met een app maker

Brainstormen met een app maker

Tegenwoordig draait het er allemaal om hoe goed je als bedrijf weet mee te gaan in de huidige technologische ontwikkelingen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik een tijd lang mijn kop in ‘t zand heb gestoken, dat ik me er – of het nou bewust of onbewust was – afzijdig van heb gehouden. Ik denk dat ik al dit soort nieuwe ontwikkelingen toch maar een beetje eng vond. Zodra je niet de tijd neemt ze te ontdekken en ze tot je te nemen, wordt het ineens zo veel allemaal. Terwijl, als je je er even in verdiept blijkt het allemaal wel mee te vallen en word je je ervan bewust dat het een wereld is die je alleen maar kansen kan bieden.

Ik kwam laatst in aanraking met een app maker met wie ik enkele afspraken heb gemaakt bijvoorbeeld. Ik gebruik zelf ook enkele apps op mijn telefoon en beschouw ze als heel handig. Sommige bieden namelijk echt een gemak aan je leven, bijvoorbeeld om in de gaten te houden hoe het met het openbaar vervoer is gesteld op je route – dat kan echt wel eens handig zijn. Deze app maker had het over de mogelijkheden die er voor bedrijven zijn ook zulk soort apps in te zetten voor je eigen organisatie. Er zit een hele wereld achter namelijk, die je veel bekendheid en uiteindelijk ook geld kan opleveren. Deze app maker wilde de specifieke mogelijkheden voor mijn bedrijf bespreken, omdat die er gewoonweg zijn, we moesten ze alleen nog even opzoeken. Dus zijn we samen gaan brainstormen aan de hand van enkele ideeën waar deze app maker mee kwam. Uiteindelijk bleek het een heel vruchtbare samenwerking te zijn, waar mijn bedrijf alleen maar van kan profiteren. Zodoende draaien wij nu ook mee in deze wondere wereld van de apps.