Brand Activation

Wil jij meer interactie met jouw doelgroep? Dan kan jij kiezen voor Brand Activation. Wij hebben onlangs een onderneming ingeschakeld om klanten kennis te laten maken van onze producten. Dit wordt gedaan via face tot face op een evenement. Face to face is toch de beste communicatie die er is. Het bedrijf wat wij hebben ingeschakeld heet: East Side Productions. Zij kunnen jou helpen met alles wat te maken heeft op het gebied van live communicatie. Zij hebben al heel veel communicatietrajecten georganiseerd. Omdat wij de mogelijkheden voor ons wilden weten hebben wij met dit bedrijf telefonisch contact opgenomen.

Deskundige medewerkers

Er werd voor ons een gesprek ingepland. Tijdens dit gesprek hebben wij onze wensen uitgesproken en werd er door hen een uitgebreide briefing gemaakt. Deze briefing bestaat uit een samengestelde briefing document. Er werden verschillende dingen besproken. Hierbij kan jij denken aan:

  • De doelgroep
  • De doelstellingen
  • De propositie
  • De communicatie

Dit wordt besproken zodat de medewerkers de beste input kunnen geven. Zij hebben voor ons een heel totaalpakket gedaan. Vanaf het concept tot de eindrealisatie. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van dit bedrijf. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van brand activation? Kijk dan eens op de website van deze onderneming.