Cannock Chase klantacceptatie

Wanneer een klant niet wil betalen voor een product die u heeft aangeleverd, of een dienst die u heeft verleend hoe lost u dit op? jarenlang heb ik gebruik gemaakt van incassobureau’s die met harde hand het geld kwamen incasseren. Ik heb hier van geleerd want op deze manier ben ik ook een aantal klanten kwijtgeraakt. Om klanten sneller te laten betalen moet u kijken naar hun situatie d.m.v klantacceptatie. Als een klant niet betaald kan dit namelijk meerdere oorzaken hebben. Simpelweg omdat de klant financieel niet gezond kan zijn? is er een kans aanwezig op een faillissement? en hoe zit het met de kredietwaardigheid? Al deze factoren spelen een belangrijke rol bij de klantacceptatie. Gelukkig heb ik de juiste hulp gevonden om deze factoren optimaal te bekijken. Ik ben namelijjk terechtgekomen bij het bedrijf Cannock Chase. 

 

Een geweldige database

Cannock Chase heeft de beschikking over een geweldige database. In deze database vind u tientallen miljoenen betalingservaringen, die dagelijks met duizenden nieuwe ervaringen wordt aangevuld. Maar hoe komt Cannock Chase aan deze belangrijke gegevens? zij werken nauw samen met een zusteronderneming genaamd: EDR credit services onderdeel van DAS.  Op deze manier kan ik dus altijd op zoek gaan naar een passende oplossing. Ik houdt nu rekening met de klant omdat ik de benodigde hulp verkrijg van Cannock Chase. Ik heb een overzicht van het gedrag van consumenten door heel de wereld, zo kan ik dus altijd goed handelen in deze situaties!