agrarische vacatures

De nieuwste agrarische vacature!

Voor uitgebreide keuzes in agrarische vacatures. Als onderneming is het lastig om aan het juiste personeel te komen binnen de agrarische sector. Dit ten eerste omdat mijn netwerk niet groot genoeg is en ik weinig connectie heb met de verschillende opleidingsinstituten. Ik was vaak lang bezig met het vinden van het juiste personeel voor mijn onderneming. Sollicitatie gesprekken die vaak nergens toe leiden of personeel aangenomen die achteraf toch niet geschikt was. Ik heb het allemaal meegemaakt!

agrarische vacatures

Werving & Selectie

Door het juiste Werving & Selectie beleid van de organisatie kan ik nu eenvoudig mijn agrarische vacatures vullen. De organisatie neemt veel werk bij mij uit handen doordat zij vooraf gesprekken voeren met de kandidaten. Aan de hand daarvan kiezen zij kandidaten die volgens hen geschikt zijn en passen bij de organisatie. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de branche zijn ze de ideale partij die mijn organisatie hierbij kan helpen. Doordat ze een groot bestand aan CV hebben opgebouwd had ik laatst binnen een week de juiste kandidaat gevonden. Dit kwam perfect uit omdat deze direct een aantal klussen kon oplossen. Nu ben ik weinig tijd kwijt met werk dat mij voorheen veel problemen bezorgde. Tevens nemen zij sinds kort de payrolling over. Ik kan me nu dus volledig richten op het werk dat er toe dat en niet meer de bijzaken. Sindsdien gaan de zaken steeds beter en hoef ik geen nachten meer te werken. Al met al kan iedereen die in een soortgelijke situatie zit aanraden om met de organisatie te gaan samenwerken.