De secretaresse opleiding

Fabius heeft een mooie opleiding secretaresse voor wie op zoek is naar een gevarieerde baan waar veel vraag naar is. Secretaresses zijn mensen met een bepaald organisatietalent die de afspraken bijhouden, bezoekers ontvangen, uitnodigingen regelen voor vergaderingen en bijeenkomsten, dossiers bijhouden, de post verzorgen en meer. Heb jij graag contact met mensen en houd jij graag het overzicht bij? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Wij helpen je met het ontwikkelen van de juiste basis, en geven je graag het geschikte diploma mee om je kansen te vergroten.

Eén dag per week les

De opleiding bestaat uit iedere week een les van 3 uur. We beschikken over 50 leslocaties, waardoor er altijd iets bij jou in de buurt te vinden is. Eerst volg je de opleiding Administratief Medewerker, die je de juiste basis meegeeft. Na 9 maanden krijg je hiervoor het diploma waarmee je als algemeen administratief medewerker aan de slag zou kunnen. De vier maanden durende vervolgopleiding zorgt dat je je specialiseert en als Secretaresse aan de slag kan. Je beschikt over alle benodigde vaardigheden en kennis om als professional voor de dag te komen.

Beginnen!

Spreekt jou dit allemaal aan? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Secretaresse, of vraag de brochure aan om je verder te kunnen oriënteren. Voor de opleiding heb je geen specifieke vooropleiding of ervaring nodig. Je kan zo aan de slag. We wensen alleen dat je de Nederlandse taal beheert. Ben je gemotiveerd genoeg, dan ligt het diploma binnen handbereik.