Administratie

Dit moet u weten over payroll

Misschien heeft u er weleens van gehoord: payrolling. Dit houdt in dat opdrachtgevers het werkgeverschap uit handen geven en de werknemers in dienst komen van een payrollonderneming. Wij vertellen u alles wat u moet weten over payroll.

Geen werkgeverrisico’s

Een payrollonderneming kan veel voordelen opleveren voor uw bedrijf. Zo neemt een payrollorganisatie alle personeelsadministratie van uw bedrijf op. Daarnaast heeft u geen werkgeverrisico’s meer. Verder hoeft u niet een personeelslid dat ziek is door te betalen. Een payrollorganisatie doet dit voor u. Door samen te werken met een payroll organisatie heeft u dus een stuk meer vrijheid en bent u meer flexibel. Kortom:

Maximale flexibiliteit

Wanneer u niet samenwerkt met een payroll organisatie dan heeft u niet zo veel flexibiliteit. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u als werkgever maximaal maar 3 contracten in 2 jaar aan een medewerker kan aanbieden. Hierna moet u een medewerker vast aannemen. Wilt u meer flexibel zijn? Werk dan samen met een payrollorganisatie, zoals Payroll Select. Zo kunt u namelijk tot 5,5 jaar flexibele contracten aan de medewerker aanbieden. Ideaal dus voor u als werknemer.

Kosten

Het verschilt per onderneming met welke kosten u rekening moet houden. Elk bedrijf is natuurlijk anders. Om inzicht te hebben met welke kosten u rekening moet houden voor uw bedrijf, raden wij u aan om een offerte op te vragen. Dit kan eenvoudig en snel via de website van Payroll Select. Vul uw gegevens in en u ontvangt op korte termijn een overzicht van de kosten.

De payrolling specialist

Payroll Select is de specialist op het gebied van payrolling. Het bedrijf helpt veel ondernemingen met het juridische werkgeverschap. Wilt u ook een samenwerking aangaan met Payroll Select? Neem dan vrijblijvend contact op met het bedrijf via de telefoon of e-mail.