Een goed vertaalbureau Engels Nederlands

Door het vertaalbureau Engels Nederlands, begrijp ik mijn collega’s in het buitenland een stuk beter. Wij zijn een multiculti bedrijf en hier werken ook veel nationaliteiten. Het probleem is echter dat er vaak veel correspondentie in een andere taal is en dat maakt het juist zo moeilijk. Ik kan mij redelijk goed verstaanbaar maken en ik begrijp ook vaak wat er gezegd wordt. Maar zodra ik mail of wat anders in vaktermen krijg, dan klap ik dicht. Vaak ben ik er dan uren mee bezig om erachter te komen wat de bedoeling hiervan is. 

Snelle service

Omdat ik vaak meer tijd nodig heb om mijn mail te lezen, heb ik naar een goed vertaalbureau Engels Nederlands gezocht. Deze zal mij enorm kunnen helpen wanneer het mij weer eens niet lukt om een tekst verstaanbaar te maken. Muller Translations is een eenmansbedrijf die door Irene Muller is opgezet. Zij kan mij goed helpen met mijn klus, vooral omdat zij strenge eisen hanteert, zoals: 

  • Een passende tone of voice
  • Niet herkenbaar als vertaling
  • Geen verkeerde spelling of verwarrende opmaak
  • Correcte interpunctie

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden die Muller Translations te bieden heeft, vraag dan een offerte aan. Deze kan je online al aanvragen.