ehbo cursus

Een hele goede EHBO cursus gevolgd!

Cadeau gekregenehbo cursus

Vorige maand heb ik samen met een vriendin een hele goede ehbo cursus gevolgd. Al vanaf dat ik erg klein ben wilde ik graag verpleegkundige worden, maar door verschillende omstandigheden is het hier nooit van gekomen. Mijn interesse in het menselijk lichaam is nooit weg gegaan en daarom stond dit ook al erg lang op mijn verlanglijstje. Voor mijn verjaardag heb ik dit toen van mijn leidinggevende gekregen. Hij had hier natuurlijk zelf ook voordeel bij, want op deze manier is er altijd iemand aanwezig met verstand van zaken. Het fijne was dat het hier in de buurt was en dat er ook nog plek was in mijn groep. Daardoor hoefde ik niet alleen te gaan, maar kon ik gezellig samen.

Mogelijkheden

ehbo cursusIk heb mijn ehbo cursus gevolgd bij G4s en ik zou deze aan iedereen aanraden. Zij zijn niet alleen betaalbaar, maar ook ongelofelijk goed. Zo waren alle instructeurs erg prettig om mee samen te werken, want zij gaven eerst informatie en daarna praktische tips. Ik vond het niet alleen heel erg leerzaam, maar ook nog ongelofelijk leuk. Na een jaar moet ik dit weer herhalen en dat ga ik ook zeker doen. Tegen die tijd hoop ik ook mijn bhv diploma gehaald te hebben. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar dit voor particuliere of zakelijke doeleinden, dan moet jij zeker een kijkje nemen op de website! Hier kun jij meer informatie vinden, maar ook alle locaties, kosten en mogelijkheden van de verschillende diensten die zij aanbieden.