Een moswand op kantoor

Ik kwam vorige week op kantoor en wat bleek ze hadden een moswand geplaatst. Echt een bijzonder leuk gezicht zo een moswand. De wand die ervoor gebruikt is loopt via de hal het hele pand door. “Meer groen” had de baas op de agenda gezet maar dit gaat wel wat verder dan een plantje. De wand zit vol met verschillende mossoorten en groen is het zeker. Het leuke is dat als je er langs loopt je de natuur kunt ruiken en het voelt ook gewoon erg grappig als je er met je hand overheen gaat. Wel met enig beleid natuurlijk anders gaat het mos stuk maar echt geniaal.

Koffie op de gang

Ik en mijn collega’s vinden het mos zo prachtig dat we nu de koffie in de hal drinken zodat we er vol van kunnen genieten. Ik probeer er bij mijn man op in te praten thuis ook zo een moswand te laten zetten. Ik dacht zelf aan de keuken, koken groen wat wil je nog meer. Ik heb natuurlijk gelijk foto’s laten zien aan hem en ik denk dat hij er wel wat in ziet. Elke keer als hij nu thuis komt (hij werkt tot later dan ik, dus ik ben dan al thuis) roep ik net als mijn baas “meer groen!”, moet wel zeggen als het er na het weekend nog geen moswand in de keuken te vinden is haal ik hem gewoon zelf!