Een professionele drukkerij in Tilburg

Voor ons bedrijf was ik al een tijd op zoek naar een drukkerij Tilburg. Er zijn hier wel meerdere zaken, maar ik moet zeker weten dat deze ook zeer professioneel werken. Tot mij oog op Drukkerij Waalwijk viel, een zeer professioneel bedrijf die alles tot in de puntjes kan verzorgen. Wij wilden namelijk onze reclame op een speciale manier laten drukken, maar daarvoor hadden wij een bedrijf nodig die dit allemaal kon regelen. Nadat wij eerst een gesprek met één van de medewerkers hadden gehad, waarna wij een offerte hadden opgevraagd, hebben wij onze klus uit handen gegeven aan dit bedrijf.  

Een bijzonder mooi resultaat

Nadat wij de afspraak met de drukkerij uit Tilburg hadden gemaakt om al ons drukwerk uit handen te nemen, zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Het allereerste exemplaar kregen wij te zien voor goedkeuring, voordat de productie verder op gang ging. Eventueel konden wij nu nog wijzigingen doorgeven, maar het resultaat was zo mooi dat dit niet nodig was.

Ben je ook op zoek naar een bedrijf die graag al je drukwerk ontwerpt. Bijvoorbeeld mailings, flyers, visitekaartjes of zelfs een complete huisstijl compleet met logo’s en briefpapier, neem dan contact op met Drukkerij Waalwijk.