seo bureau Eindhoven

Een seo bureau in Eindhoven

Een seo bureau Eindhoven is de oplossing!

Ik als snackbar eigenaar heb veel concurrenten. Ik verkoop gefrituurde snack maar ook allerlei soorten burgers en pizza’s. Ook bied ik bezorg service aan en kunnen klanten online bestellen. Veel klanten weten dit niet daarvoor zocht hiervoor naar een oplossing.

Mijn snackbar heeft veel vaste klanten uit de omgeving waarvan er enkele een keer gebruik hebben gemaakt van mijn bezorg service. Mijn doel was om meerdere klanten aan te trekken en zo de naamsbekendheid van mijn snackbar te verhogen. Het probleem was mijn website. Ik had verschillende gerelateerde termen in de zoekmachine gezocht. Hieruit bleek dat mijn website niet zo snel en makkelijk te vinden was.

seo bureau Eindhoven

De oplossing

Een vriend van mij heeft marketing gestudeerd waardoor ik besloot hem om hulp te vragen. Ik vroeg of er een oplossing was om mijn website hoger in de zoekmachine voor te laten komen .Hij vertelde mij over zoekmachine optimalisatie, dit leek mij erg passend en een goede oplossing. Ik ben gaan surfen op het internet en kwam een bedrijf tegen dat seo toepast. Het bedrijf kon ervoor zorgen dat mijn website hoger in de zoekmachine zou komen. Hierdoor kwam mijn website boven de websites van mijn concurrenten te staan. Veel klanten kwamen er ook erachter dat ik ook een bezorg service aanbood en er ook online besteld kon worden.

Uiteindelijk staat mijn snackbar bekend om de bezorg service en verschillende maaltijden wat mijn snackbar anders maakt dan mijn concurrenten.

seo bureau Eindhoven