Een sim only abonnement is geen prepaid kaart

Een sim only kpn abonnement is anders dan een prepaid kaart. Het woord sim only abonnement zegt het al. Sim only is een abonnement. Bij een prepaid kaart moet je vooraf belminuten, sms’jes of data kopen. Je kunt tegoed kopen vanaf € 5,00. Met dit tegoed waardeer je de prepaid kaart op. Zodra het opgewaardeerde tegoed op is kun je niet meer bellen, sms’en of internetten, maar je kunt nog wel gebeld worden. Het voordeel hiervan is dat je nooit over je bundel heen gaat en niet extra bij hoeft te betalen. Een sim only abonnement sluit je af voor een bepaald bedrag per maand. Je kunt voor dit bedrag bellen, sms’en of internetten, maar je krijgt geen nieuwe telefoon bij je abonnement. Je kunt de looptijd van een sim only abonnement zelf bepalen; 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Iedereen kan een sim only abonnement afsluiten

Bij een abonnement met een smartphone kiezen de meeste mensen ervoor het toestel mee te betalen met hun abonnement. Dit moet worden gemeld bij het BKR. Je krijgt dus een (positieve) BKR-registratie. Heb je nog een goed toestel dan kun je hiervoor een sim only abonnement afsluiten. Voor het afsluiten van een sim only kaart word je nooit aangemeld bij het BKR. Iedereen kan dus een sim only abonnement afsluiten. Je kunt een sim only abonnement afsluiten voor een maand, een jaar of twee jaar. Hoe langer de looptijd, hoe lager de kosten. Meerdere providers die gebruik maken van het KPN-netwerk bieden sim only abonnementen aan. Je kunt deze providers het beste vooraf vergelijken zodat je ook echt de beste én de goedkoopste aanbieder vindt. Er zijn ook vaak aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken voor een goedkoper abonnement.

Er zijn meerdere sim only abonnementen

Er zijn meerdere sim only abonnementen. Het goedkoopste sim only abonnement is de sim only met alleen bellen. Dit abonnement is geschikt voor iedereen die alleen belt of gebeld wordt. Maak je alleen gebruik van je telefoon wanneer je binnen wifi bereik bent dan is dit abonnement ook prima geschikt. Het duurste sim only abonnement is het abonnement waarbij bellen en internet onbeperkt is. Het unlimited abonnement. Wil je een sim only abonnement afsluiten bepaal dan eerst welk abonnement het meest geschikt is. Wanneer je weet hoeveel belminuten, sms’jes of data voor jouw voldoende is kun je ook bepalen welke bundel voldoet. Een bundel kun je verhogen en in sommige gevallen ook verlagen, maar dit laatste kost je vaak eenmalig een klein bedrag.