Excel training bij AVK is top!

Ik ben ondernemer in hart en nieren. Mijn standpunt is om mijn onderneming succesvol te maken. Ik wil langzaam naar de top stijgen en daar hoort natuurlijk ook een goede administratie bij. Alle administratie in mijn onderneming wordt verwerkt met het bestand excel. Vandaar dat het onderwerp van vandaag een Excel training is. Ik heb een secretaresse en die helpt mij natuurlijk bij mijn administratie. Zoals ik al eerder vertelde in dit artikel is dat ik langzaam naar de top wil stijgen. Ik wil dit bereiken door steeds stappen te maken, waaronder het personeel verbeteren. Ik laat dan ook maandelijks werknemers trainingen volgen, die betrekking hebben op hun werk processen. Al deze trainingen laat ik geven door AVK. Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf en al meerdere personeelsleden functioneren veel beter door deze trainingen. Dit keer was mijn secretaresse aan de beurt. Ik wilde dat mijn secretaresse een excel training ging volgen, omdat ik wilde dat zij optimaal kon gaan presteren in de administratie!

Weer een goede ervaring met AVK!

Ik heb weer een goede ervaring beleefd aan AVK. Mijn secretaresse presteert vele malen beter dan voorheen.  Ze werkt veel sneller en ook netter, dit heb ik dan ook echt te danken de training van AVK. Tijdens deze training heeft zij vele nuttige weetjes geleerd, die zij nu toepast tijdens haar werkproces. Dit bespaart mij geld en ook is het natuurlijk voor haar fijner werken. Zij straalt nu veel meer positiviteit uit en hier ben ik erg blij mee!