Expertise bij Financial lease

Ben jij bekent met Financial lease? Wij zijn namelijk druk opzoek naar een bedrijfswagen welke wij nodig hebben, echter kunnen wij het maar niet vinden. Alhoewel wij genoeg bedrijven hebben gevonden die dit aanbieden, toch zijn de kosten hierin veel te hoog.

Uiteraard hebben wij al wel eens vaker op het internet gezocht naar de mogelijkheden. Wat dat betreft hebben wij genoeg bedrijven bekeken en tevens ook gesproken. Helaas konden zij het niet in een korte tijd realiseren voor ons. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om het ook daadwerkelijk elders te gaan zoeken.

Online succesvol?

In de eerste instantie ben ik eerst bij ons naar de buren gestapt. Zij konden ons wellicht hiermee helpen, althans dat dacht ik. Voor een paar maanden terug zag ik bij onze buren ook andere voertuigen staan. Ik kreeg toen die tijd te horen dat hij dit had geleased bij Financial lease. Al ben ik hier niet bekend in, toch heeft het wel mijn interesse gewekt.

Telefonisch contact

Ik heb er dan ook voor gekozen om middels de telefoon contact te zoeken met dit bedrijf. Het liefst wilde ik dit zo spoedig mogelijk realiseren. Tijdens de telefoongesprek kreeg ik te horen dat ik eventueel direct langs kon komen om de auto’s te bekijken. Dit laat ik mij natuurlijk niet nogmaals vertellen waardoor wij er tien minuten later al stonden. Alle bedrijfswagens bekeken en hier ook direct een keuze uit kunnen maken. Nu alleen nog het papierwerk op orde brengen en dan kunnen wij het hopelijk realiseren!