Gasdrukveren inkopen

Een klant van me heeft een eigen fabriek en hij maakt auto’s. Hij moet dan ook regelmatig gasdrukveren inkopen. Dit was een hele klus omdat slechte gasdrukveren voor een hoop ellende gezorgd hebben. Hij heeft van klanten namelijk te horen gekregen dat de achterbak van het nieuwste model dat hij heeft uitgebracht soms niet dicht gaat. Dit is natuurlijk een vervelende fabrieksfout en nadat hij dit vaker te horen kreeg wilde hij toch wel weten waardoor dit kwam. Samen met wat experts onderzocht hij de auto en kwam hij tot de conclusie dat dit door de gasdrukveer kwam. Hij was daarom niet tevreden over de leverancier en daarom is hij opzoek gegaan naar een betere leverancier.

Dit hoopte hij op het internet te doen en uiteindelijk lukte dit ook. Hij las namelijk veel positieve verhalen over Mparts. Dit bedrijf levert goed werk af voor veel bedrijven en daarom wilde hij hier de gasdrukveer voor zijn auto’s kopen. Dit bedrijf is overigens absoluut niet duur en ze leveren hoge kwaliteit. Hier wilde hij wel mee in zee en daarom besloot hij om contact met ze op te nemen. Uiteindelijk is dit allemaal gelukt en nu koopt hij de producten in bij dit bedrijf.

Tevreden klanten!

We zijn inmiddels alweer een tijdje verder en pas geleden sprak ik deze klant weer. Hij vertelde dat er nu geen problemen meer zijn met de achterklep van de auto’s en dat hij erg blij is met zijn overstap naar dit bedrijf.