zit sta bureau

Goede zithouding door een zit sta bureau

Dankzij de aanschaf van een zit sta bureau, heb ik minder last van mijn rug gekregen. Al een tijd heb ik na een dag werken enorme last van mijn rug. Fysiotherapie heeft een beetje deze pijn kunnen onderdrukken, maar dat was helaas maar voor een korte duur. Nu wij andere tafels en stoelen hebben gekregen zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Door de afwisseling van de werkhouding, kan ik voorkomen dat mijn rug weer pijn gaat doen. Het is geweldig om de zithouding af te kunnen lossen met een sta houding. Hierdoor is een dag werken goed te doen.

Elektrische zit sta bureau kopen

Via de Backshop is het mogelijk om diverse ergonomische materialen te kopen. Door gebruik hiervan te maken is het mogelijk om een goede werkhouding aan te kunnen nemen. Vooral een bureau die je hoger of lager kan zetten is zeker aan te raden. Je hebt deze in diverse modellen, maar wij hebben voor het makkelijkste model gekozen. Door slechts een druk op de knop gaat het blad waaraan je werkt hoger of lager. Je hebt ook modellen waar je aan een slinger moet draaien.

Veel ergonomische producten die je bij deze webshop kan bestellen kunnen ervoor zorgen dat jouw lichamelijke klachten afnemen. Bekijk deze website en zie wat hier allemaal in het assortiment te vinden is.