inkt bestellen

Goedkoop inkt bestellen voor je printer

Een goede printer is niet duur, maar inkt bestellen kan een kostbare zaak zijn. Je wilt natuurlijk het liefst gebruik blijven maken van de originele inktcartridges, want die geven de beste kwaliteit afdrukken. Dat kan bij printerinktshop.nl. Die heeft een netwerk opgezet om de lege cartridges van de meest verkochte printers in te zamelen. De cartridges zijn immers het duurste onderdeel. De lege cartridges worden gevuld met een zelf ontwikkelde inkt, die even goed van kwaliteit is als de originele. De opnieuw gevulde cartridges zijn een stuk goedkoper dan de originele. Door deze truc kun jij dus goedkoop inkt bestellen.

inkt bestellen

De juiste inkt bestellen

Bij printerinktshop.nl kun je inkt bestellen voor de meeste modellen printers van de vier grote merken: Brother, HP, Epson en Canon. Desondanks is het best lastig om de juiste cartridges voor jouw printer te vinden. Daar krijg je bij printerinktshop.nl hulp bij. Met een slimme tool heb je binnen no time jouw printer gevonden en dan weet je meteen welk type cartridge daarin hoort. Dan is inkt bestellen niet moeilijk. Bij deze webshop wordt bovendien razendsnel gewerkt. Als je een bestelling voor middernacht doet, wordt de inkt nog de volgende dag bezorgd.

Inkt bestellen voor laserprinters

inkt bestellen

Het voordeel van een laserprinter is dat je met één cartridge heel veel afdrukken kunt maken. Die hoef je dus niet zo vaak te vervangen, maar als het eenmaal zo ver is merk je dat de prijs van een nieuwe tonercartridge erg hoog is. Bij printerinktshop.nl kun je ook voor je laserprinter goedkope inkt bestellen. Het principe is hetzelfde als bij de inkt jet modellen. Oude lege cartridges worden gevuld met nieuwe toner en kunnen voor een aangename prijs worden verkocht. Er wordt toner verkocht voor laserprinters van Brother, Samsung en HP.