The Repair House

Jouw smartphone reparatie in Rotterdam vind je bij The Repair House

Heb je per ongeluk je smartphone laten vallen en is deze door de val kapot gegaan? Dan ben je voor een smartphone reparatie Rotterdam bij The Repair House absoluut naar het juiste adres.

reparatie-schade

The Repair House staat garant voor de reparatie

Wanneer je op het interne top zoekt gaat naar smartphone reparatie Rotterdam zul je veel zoekresultaten krijgen van veel verschillende telefoons zaken in de omgeving van Rotterdam.  Bij The Repair House werken deskundige monteurs die speciale training hebben ondergaan voor het mogen repareren van telefoons. Zij hebben al meer dan 15 jaar ervaring waardoor zij al van alles voorbij hebben zien komen. De telefoons zaak maakt ook allee gebruik van 100% kwaliteits onderdelen waardoor zij garant staan voor de onderdelen die zij gebruiken. Zijn geven de klanten daarom ook 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie worden vervangen. 

Kennis die altijd up to date is 

De deskundige monteurs van The Repair Housen houden hun kennis altijd up to date en geven jou altijd heldere uitleg voordat de reparatie van start gaat. De reparatie en de kosten worden uitgebreid besproken. Vooral een afspraak maken is ook niet nodig, daarom kan je altijd al langskomen wanneer jou dit het beste uitkomt. Kortom de beste smartphone reparatie in Rotterdam vind je absoluut bij The Repair House. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie of neem telefonisch contact op om in contact te komen met een deskundige monteur voor deskundigenadvies.