Jubileumreizen, echt een aanrader

Jubileumreizen, hierover wil ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. Zelf heb ik met mijn werknemers een erg leuke reis gemaakt en dit is een ieder erg goed bevallen. Allereerst wil ik je doorverwijzen naar de website, 123incentive.nl. Hier kun je direct een goed beeld krijgen van wat ik bedoel met mijn bericht.

Het idee van jubileumreizen ontstond omdat ik echt mijn medewerkers wilde verrassen. Ik heb hiervoor wat advies gewonnen bij een goede kennis die zelf ook ondernemer is. Het werkt nu eenmaal erg positief als je je personeel zo af en toe een in de watten legt.

 

Jubileumreizen

Jubileumreizen kan ik elke ondernemer aanraden

Het idee van jubileumreizen kan ik elke ondernemer aanraden. Want het is niet alleen een aantal dagen gezellig uit zijn met elkaar. Er ontstaat ook een echt teamverband. Wij hebben een aantal activiteiten gedaan. Hierbij stond samenwerking voorop en in de avond na het eten ontstonden de beste discussies. Al met al was dit net even wat anders en diepgaander dan wanneer wij op kantoor een werkbespreking hebben. Als werkgever ben ik er echt even achter gekomen hoe de mensen denken over de verbeterpunten binnen ons bedrijf. Hier ga ik natuurlijk beslist wat aan doen en hiermee kan ik weer een frisse boost geven aan de complete werksfeer.

Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht. Er is erg veel mogelijk en daarom is er voor elke branche en doelstelling een gepaste reis te vinden. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. De reizen zijn compleet georganiseerd en het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je op tijd bent voor het vliegtuig of misschien de bus. Bij deze wens ik je vast een erg goede reis toe en natuurlijk erg veel plezier.

Bedrijfsuitje