http://www.chocola-belga.nl/informatie/gepersonaliseerde-chocolade

Lekkere gepersonaliseerde chocolade

Voor lekkere gepersonaliseerde chocolade ben je bij Belga aan het juiste adres.  Dit bedrijf heeft echt de lekkerste bonbons en andere soorten te koop. Het leuke is dat je deze kan voorzien van een pakkende tekst of het logo va jouw bedrijf. Voor ons was dit een geweldige manier om ons bedrijf onder de aandacht te brengen op een beurs. Voor iedere bezoeker hadden wij een reep laten maken, met een spreuk erop. Tevens hebben wij bonbons met ons logo laten maken om uit te delen. Al meet al was het een geslaagde actie en hebben wij door deze stunt meerdere klanten mogen verwelkomen.  gepersonaliseerde chocolade

Geweldige smaak

De patissiers Henk en Mehrinke zijn het brein achter deze zaak. Zij hebben twee winkels, in Nijmegen en een webshop. Vooral de webshop heeft nu in het bijzonder onze aandacht. Wij hebben inmiddels al meerdere bestellingen hier gedaan. Leuke doosjes met bonbons besteld voor onze relaties. Ook aan ons eigen personeel is gedacht, maar deze gaan wij pas met de feestdagen bestellen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit bedrijf en al het lekkers wat zij maken, neem dan een kijkje op hun website. Hier zie je al een kleine impressie van wat hier zoal te koop is.