Leuke locatie voor een bedrijfsborrel

Elke maand hebben wij een bedrijfsborrel en deze wordt gehouden op een unieke locatie. De naam van deze locatie is Het Bloemenbed en was voorheen een kas. Tegenwoordig wordt deze ruimte gebruikt door bedrijven, maar ook voor andere gelegenheden is dit een mooie locatie. Het is hier zelfs mogelijk om te overnachten. Er zijn twee slaaphuisjes gebouwd. De huisjes zijn met elkaar verbonden via een loopbrug. Onder ieder huisjes bevindt zich een badkamer met douche en toilet. In de keuken zijn faciliteiten om zelf te koken. Echt een leuk idee om er even tussen uit te gaan.  

Vergadering met een hapje

Vandaag was het weer onze maandelijkse bedrijfsborrel en moest iedereen zich hier verzamelen. Nadat wij eerst het glas hadden geheven ging de vergadering beginnen. Tussendoor kregen wij nog een lekker hapje en een kopje koffie voor de liefhebbers. 

Na afloop van deze vergadering konden wij gebruik maken van een catering. Deze was door de eigenaar van deze locatie verzorgd waar zij veel mee samenwerken. Tegenwoordig is het bijna een feestje om naar een vergadering te gaan. Niet alleen de locatie, maar ook het eten en het drinken maken dit altijd een prettige bijeenkomst. Een adres om te onthouden, wie weet waar wij het nog voor kunnen gebruiken.