Offertes ontvangen voor een knallend bedrijfsfeest

Al een geruime tijd ben ik een bedrijf aan het zoeken die voor ons een personeelsfeest kan organiseren. Ikzelf heb deze opdracht gekregen van mijn werkgever en wil het natuurlijk zo goed mogelijk aanpakken. Wijzelf zijn werkzaam in een bedrijf met 55 personeelsleden en om die allemaal tevreden te stellen vergt erg veel tijd. Vandaar dat ik een goed bedrijf vind die het voor mij kan waarmaken. Ik had al van andere collega’s gehoord dat je bij IetsDoenOfferte je offertes ontvangt en daaruit een keuze kan maken welke het beste aansluit bij het personeel. Echter wist ik niet hoe dat ik dit het beste kon waarmaken, kende het bedrijf in de eerste instantie niet.

 

Gemakkelijk online aan te vragen

Bij het bekijken van de website van IetsDoenOfferte ben ik tot de conclusie gekomen dat het een stuk gemakkelijker gaat als dat ik had verwacht. Je vult namelijk zelf een aanvraag in waarin jij al jouw wensen vermeld,  vervolgens wacht jij toch bedrijven jou contacteren met de offertes die het beste bij je wensen passen. Als je een keuze hebt kunnen maken kan je met het bedrijf verder bekijken in wat er mogelijk is allemaal om er een schitterend feest voor te geven. In mijn ogen was dit perfect, nu even afwachten hoe dat de rest van de medewerkers erover denken!