Online marketing stage Amsterdam

Online marketing stage Amsterdam

Ik heb een online marketing stage Amsterdam gevonden die perfect pas bij een vriendin van mij. Ze zocht namelijk nog een stage en ze doet een marketing opleiding. Ik stuurde haar de online marketing stage Amsterdam door, ze reageerde wat flauwtjes. Dit vond ik niet zo heel netjes van haar, ik denk dat ze mij eerder dankbaar moet zijn. Toen ik haar sprak begon ik over de online marketing stage amsterdam en toen kwam ik er achter dat ze het dus helemaal niet goed bekeken had. Ze ging toen ter plekke kijken en toen zag ik haar enthousiast worden. Ze heeft ook haar excuses aangeboden, ze zei dat ze zo druk was en het dus niet goed tot haar doorgedrongen was, maar dit was precies wat ze nodig had. Nu gaat ze een brief sturen naar de online marketing stage Amsterdam. Ik hoop dat ze wordt aangenomen. Zelf zit ik er wel een beetje mee dat ik altijd zoveel doe voor iedereen maar ze nooit wat terug geven. Eerst vond ik dit niet erg, maar ik merk steeds meer dat ik er toch van baal. Ik verwacht eigenlijk altijd dat het gewoon gelijkmatig verdeeld is. Maar helaas zijn er toch veel mensen die meer van je nemen dan dat je terug krijgt. Dan moet ik dus maar later beslissen om niet meer zo veel aan ze te geven. Maar hier kom je achteraf meestal achter, dat is het nadeel.