Online vlaggenmast

Online vlaggenmast bestellen

Online vlaggenmast vinden en bestellen is mogelijk wanneer je op de website van Provlaggenmasten gaat kijken. Hier kan je een formulier invullen waarop jij een bestelling kan plaatsen. Natuurlijk wil jij eerst weten wat dit allemaal gaat kosten en daarom is een offerte aanvragen zeker een belangrijke taak.

Online vlaggenmast

Makkelijk online een vlaggenmast bestellen

Ons kantoor heeft altijd vlaggen voor de ingang staan. Hiermee kunnen wij als het ware aantonen waar ons kantoor te vinden is. Ook is het een manier van reclame maken, want veel mensen rijden voorbij en zien de naam van ons bedrijf op de vlaggen staan. Helaas was er de laatste keer een koerier tegen een mast aangereden en deze mast had het niet overleefd. Om dit met een paar planken proberen te maken was geen optie en bovendien best wel gevaarlijk. Daarom moest er met spoed een andere mast besteld worden.

Via de site van Provlaggenmasten is deze bestelling geplaatst. Binnen een zeer korte periode werd er al gebeld dat zij deze mast wilden komen brengen. Zeer netjes en snel werd deze ook weer op de oude plaatst neergezet, volgens de VCA voorschriften en veiligheidswerkzaamheden.

Mooie vlaggen

Inmiddels zijn wij weer herkenbaar aan onze wapperende vlaggen voor de deur. De mast die eerder door een koerier was stuk gereden heeft plaats gemaakt voor een nieuw model. Wij zijn het bedrijf van Provlaggenmasten dan ook zeer dankbaar voor hun goede service en snelle levering.