Resultaten kantoorruimte huren Amersfoort

Resultaten kantoorruimte huren Amersfoort

Kantoorruimte huren Amersfoort, we moesten er nu echt aan geloven. Mijn partner hield zich hiermee bezig, terwijl ik ons bedrijfsplan voor het volgende jaar compleet maakten. Ik was er erg tevreden over en ik geloof ook echt in de toekomst van ons bedrijf. Met een ruimte waar we konden werken hadden we meer een basis, ook kunnen we nieuwe collega’s aannemen, een spannende en leuke klus. Dit zou ik op mij nemen. Terwijl ik ook nog bezig was met de vacatures kwam mijn partner aanzetten met de resultaten voor een kantoorruimte huren Amersfoort. We besloten beide dat we voor een gingen die er goed uit zag, ook kende we het bedrijf al en was dit bedrijf goed aangeschreven. Enkele weken later konden we aan de slag en namen we intrek in ons nieuwe kantoor. Een fantastisch gevoel, we zijn gelijk uit eten geweest met onze vrouwen om het te vieren. Dit was een ontzettend gezellige avond en ik denk dat we nog veel successen gaan krijgen. Volgende week komen de eerste sollicitanten, gezien ik nog geen tot weinig ervaring heb met het aannemen van werknemers ben ik nu druk bezig om mij goed voor te bereiden. We weten precies wat we nodig hebben, als nog is het lastig om ons bedrijf uit te breiden, graag zelfs, maar wel met de goede mensen. Het is een drukke, maar geweldige periode. Mijn vrouw accepteert ook dat ik nu ontzettend druk ben en niet zo veel tijd heb, ik ga dit ruimschoots goed maken als ik straks weer iets meer vrije tijd heb.