Review video

Het maken van een video review is een hele leuke, actuele en effectieve manier om klanten enthousiast te maken. Maar het is wel van belang dat je een goede review video maakt.

Belangrijk voor een goede review video?

The Review Company weet precies hoe ze een goede review video moeten maken en welke elementen er nou juist wel en nou juist niet in moeten zitten. Zo is het van belang dat er in een goede video review altijd een verhaal zit. Een filmpje met een muziekje zonder verhaal erin, daar heeft niemand wat aan. Het is belangrijk dat de persoon die het verhaal vertelt geloofwaardig is. Omdat The Review Company mensen aan het woord laat die het product kennen, is het voor de klanten vaak geloofwaardiger omdat ze de persoon hoogstwaarschijnlijk ook geloven. 

Kort en krachtig

Wat belangrijk is voor een goede review video is dat deze video wel de juiste boodschap overbrengt, maar het moet niet te langdradig zijn. In deze tijd willen mensen geen overbodige tijd besteden als dat niet nodig is. Daarom zijn de video’s van The Review Company altijd kort en krachtig en het is duidelijk wat de boodschap is.

Eerlijkheid en openheid

In de video’s vertellen de klanten over de producten en daardoor komt de video geloofwaardig over. Mensen willen geen veelbelovende verhalen als het product dat helemaal niet kan waar maken. Natuurlijk is het belangrijk dat er een positieve video review wordt gemaakt, maar wél een geloofwaardige!