Schaf uw bedrijfsauto aan middels financial lease

Wilt u graag direct wegrijden met een representatieve bedrijfswagen en de auto aflossen in termijnen? Bij ons is dat mogelijk! Wij zijn er ook voor de beginnende ondernemer die nog geen jaarcijfers kan laten zien: Financial lease direct. Het enige wat wij van u nodig hebben is uw naam en een inschrijvingsnummer van het handelsregister van de Kamer van Koophandel. U bent een paar handelingen verwijderd van uw bedrijfsauto:
– Kies een mooie bedrijfs- of personenauto.
– Ontvang van ons vrijblijvend de offerte.
– Rijd binnen 24 uur de weg op met uw auto.

Direct eigenaar van de auto

Zodra het contract is ondertekend bent u eigenaar van de auto. Hierdoor bent u in staat om zelf een voordelige garage en verzekeringsmaatschappij uit te kiezen. Na de gehele aflossing blijft de auto van u! Er zijn meer dan 200 autobedrijven bij ons aangesloten. Deze bedrijven verkopen alleen BTW voertuigen, waardoor ondernemers de btw kunnen terugvragen van de belasting. Ook zijn de auto’s jonger dan negen jaar, zodat u een goede indruk kunt maken op uw klanten. U kunt eventueel ook zelf een auto inbrengen en de financiering aan ons overlaten.

Calculator

Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld u maandelijks kwijt bent door middel van onze handige calculator. Klik op een auto naar keuze, kies een aflossingstermijn variërend van 1 tot 5 jaar en bekijk de maandelijkse lasten. De btw betaalt u vooraf bij aanvang van de overeenkomst. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan, omdat de door ons berekende maandprijs echt het bedrag is wat u uiteindelijk betaalt.