Een single split airconditioning aanschaffen

Wat zijn mijn medewerkers en ik blij met onze onlangs aangeschafte single split airconditioning. Nog niet zo heel erg lang geleden ben ik mijn bedrijf begonnen en deze loopt heel erg goed. Om dit bedrijf goed te laten lopen heb ik veel in het werk geïnvesteerd en wat minder aan de werkvloer. In de zomer kan het op ons kantoor heel erg warm worden en daardoor begonnen mijn werknemer te klagen. Ze waren niet heel erg productief bezig door de hitte. Het werd dus tijd dat ik hier wat tegen ging doen. Het is wel belangrijk dat mijn personeel met plezier aan het werk zijn.

Single split

Professioneel bedrijf

Via het internet kwam ik terecht bij het bedrijf: Aircotime dat gevestigd zit in Vlaardingen. Omdat ik geen idee had welk airco systeem het beste voor onze ruimte was, heb ik om advies gevraagd. Tijdens een afspraak hebben de medewerkers mij goed geadviseerd. Omdat ons kantoor over één ruimte beschikt, was voor ons de single split airconditioning de beste keuze. Wij hebben gekozen voor een plafondmodel, maar er zijn ook diverse andere modellen. Deze set is voorzien van een buitenunit wat gekoppeld is aan een binnenunit. Kijk eens op de website naar de diverse soorten modellen.