Tip: Beveiliging Hilversum

Je ziet het wel op het nieuws: verschillende overvallen op gebouwen en winkeldieven. Het is belangrijk dat wij als ondernemers de handen in één slaan om de veiligheid van kl
anten en onszelf te waarborgen. Wij kunnen het niet toelaten dat klanten en werknemers zich onveilig voelen in onze winkels. Daarom verzorgt al jaren QP Security de beveiliging Hilversum, van mijn winkel en enkele anderen. Zij zorgen ervoor dat wij als ondernemers en onze klanten een fijne dag kunnen hebben.

 

Meer dan alleen beveiliging

QP Security is meer dan een beveiliger, ze beveiligen niet alleen ons gebouw maar controleren ook de brandveiligheid en het functioneren van alarm- en andere technische installaties. Dit is erg belangrijk, aangezien de brandweer de brandveiligheid van bedrijven onverwachts controleren en wanneer dit niet in orde is kunnen hier flinke boetes op staan. Daarnaast stuurt QP Security de beveiliging, schoonmaak en derden aan, zodat wij onze aandacht beter kunnen richten op de dingen die voor ons echt belangrijk zijn. QP Security biedt ook verschillende cursussen en trainingen aan, zodat ons personeel weerbaarder wordt. Ze oefenen met het personeel om te gaan in gevaarlijke situaties.

Ben jij ook opzoek naar een bedrijf dat uitstekende service biedt op het gebied van beveiliging in Hilversum? Dan ben je bij QP Security aan het juiste adres. Ze beveiligen trouwens niet alleen gebouwen, maar QP Security biedt meerdere diensten aan zoals:

 

  • Beheer van winkelcentra
  • Evenementen (toegangscontrole, VIP beveiliging)
  • Bruiloften
  • Self-Defense

Meer informatie kun je vinden op hun website: www.beveiliging-huizen.nl