Tip: Flowpack

Voor het bezorgen van producten moeten deze natuurlijk verpakt worden. Enkele maanden achter elkaar kreeg ik vele klachten van klanten binnen. Alle hadden zij klachten over het verpakkingsmateriaal. Op een begeven moment was ik alle klachten meer dan zat. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een gespecialiseerd verpakkingsbedrijf. Maar waar kon ik deze vinden? Zoals gewoonlijk bekeek ik het internet en binnen no time kwam ik terecht bij Flowpack.

Maar wat is Flowpack? Nou, dit is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van verpakkingsmaterialen. Het is een erkend bedrijf dat al jarenlang verpakkingswerkzaamheden verricht voor vele grote bedrijven. Na het zien van het portfolio nam ik het besluit om contact op te nemen. Ik had namelijk een aantal vragen over de kosten en dergelijke. Na een aantal goede gesprekken nam ik het besluit om dit bedrijf mijn producten te laten verpakken!

Geen klachten meer!

Nu een aantal maanden verder kan ik u vertellen dat dit de juiste keuze was. Sinds het overdragen van de verpakkingswerkzaamheden aan dit bedrijf zijn al mijn klanten tevreden. Ik kreeg gemiddeld zo’n veertig klachten per maand binnen over de verpakkingen, en nu gemiddeld zo’n twee a drie. Er zit dus een forse daling in het aantal klachten en daar ben ik hartstikke blij mee.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van verpakkingsmaterialen/werkzaamheden? Bekijkt u dan eens de bovenstaande website. Het is een geweldig bedrijf dat een geweldige service verleend!