Vakkundige elektricien uit Den Haag

Ben je op zoek naar een elektricien Den Haag, kijk dan eens op de site van Jabreco BV. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van de elektrobranche. Hierdoor weten zij als geen ander om een klus snel en vakkundig op te lossen. Zo waren wij voor ons bedrijf aan het uitbreiden. Onze locatie waar ons kantoor nu staat was groot genoeg, alleen waren bepaalde ruimtes nog niet ingericht als kantoor. Doordat er nieuw personeel was aangenomen en er dus meer zitplaatsen gecreëerd moesten worden, werden de lege ruimtes ingericht als kantoor ruimte.  

Professioneel bedrijf

Helaas bleek bij het verhuizen van de bureau’s en de computers dat er in de nieuwe ruimte niet genoeg stopcontacten zaten o de computers op aan te sluiten. Hierdoor konden de nieuwe mensen nog niet aan het werk. Snel naar Jabreco BV, de elektricien uit Den Haag gebeld en de situatie uitgelegd. 

Doordat wij het betreffende telefoonnummer gebeld hadden die op de website staat, kon er al snel een monteur langs komen. Deze heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe werknemers snel aan de slag konden gaan. Want binnen een dag zaten er meerdere contactpunten om een computer op aan te sluiten. Wij zijn dan ook dik tevreden over de snelle en professionele hulp van dit bedrijf.