keycord bedrukken

Voor het eerst keycord bedrukken met naam

Mijn zoon zit in groep vijf en houd van de jaarlijkse schoolreisjes. Vorig jaar hebben we echter een probleem gehad, mijn zoon was weggerend en zoek in een attractiepark! De juffrouw heeft hem gelukkig kunnen vinden maar het was zeker een grote schrik. Om dit jaar te voorkomen dat hij weer zoek raakt, heb ik besloten om zijn keycord bedrukken met naam erop.

Dit jaar zal beter gaan!

Sinds kort heb ik een tik voor het bedrukken van mijn producten. Dit was dus ook mijn oplossing voor dit probleem! Bij Promokopen kun je terecht voor alles wat je wilt bedrukken. Van canvas tassen tot een jojo tot keuken gerei.

Nadat ik de keycords had bekeken heb ik samen met mijn zoon een kleur gekozen. Ze hadden veel kleuropties dat was erg fijn! Ook heb ik nog wat vragen kunnen stellen in de online chatbox van de website. Heel handig als je vragen over de website of producten meteen beantwoord kunnen worden! Na de juiste kleur te hebben aangeklikt heb ik een offerte aangevraagd voor keycord bedrukken met naam. Ik heb snel antwoord terug gekregen en de prijs was lager dan ik had verwacht!

Mijn zoon vind zijn persoonlijke keycord erg stoer en is begonnen met het verzamelen van oude sleutels. Hij weet precies wat hij moet doen als hij de weg kwijt is want ik heb de telefoon nummers van mij en van school aan de binnenkant laten drukken.