Wat is een skal certificaat

Skal is eigenlijk een Biocontrole die door de Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie wordt uitgevoerd. Deze controleert of een product biologisch mag heten. Dit alles moet aan de Europese internationale wetgeving voldoen. Dit gebeurt natuurlijk met grote precisie zodat jij als consument zeker weet dat iets biologisch is. Bij Koelhuis Dronten BV hebben zij een uitgebreid kwaliteitsplan. Zo garanderen zij dat het toelatingsonderzoek positief verloopt. Zo wordt jou biologische producten gescheiden van de andere producten. Ook heeft jou product ook een unieke batchnummer.

Een certificaat voor mijn producten

Nu ben ik een onderneming die biologische groente en fruit kweek. Voor mij is een Skal certificaat heel belangrijk en Koelhuis Dronten BV, zorgt er steeds weer voor dat mijn producten deze certificaat krijgt. Door het geweldige koelcellen die zij hebben, blijft mijn groente en fruit vers. Ook de kosten voor het opslaan van mijn producten vallen erg mee. Daar kan ik zelf geen koelcel voor maken. Ik heb werkelijk nergens geen omkijken naar. Zo weet ik dat mijn producten goed bewaard blijft doordat de medewerkers deze dagelijks controleert. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Neem een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.