Wil jij een schoonloopmat op maat kopen of huren?

Wil jij een schoonloopmat op maat kopen of toch liever huren. Bij Lavans kan je op maat gemaakte schoonloopmat op maar huren. De matten van Lavans zijn van nylon, dit zorgt voor een schrapende functie. Daardoor hoeven de bezoekers hun schoenen niet te vegen maar moeten ze er alleen overheen lopen. de mat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de verschillende kleuren is er ook een mogelijkheid om voor een willekeurige opdruk te kiezen.

Ervaring met Lavans

Toen ik een nieuw bedrijfspand had gevonden en gekocht, wilde ik hem mooi aankleden en helemaal op de manier waarop ik dat wilde. Ik vond het erg lastig om iets te vinden wat ik wilde hebben. Toen ik op het internet ging zoeken, vond ik Lavans. Ik zag gelijk wat ik wilde. Een schoonloopmat op maat gemaakt. Dat wilde ik huren. Ik heb contact opgenomen en ze konden mij erg goed helpen, ik wist eerst niet zeker of ik ze wel kon huren maar dat kon. Ik kon zelf nog veel dingen invullen. voor onze grote hal moest ik wel een schoonloopmat op maat kopen. Dat ziet er professioneel en mooi uit. Als jij nou ook een schoonloopmat wil huren dan kan je heel goed bij Lavans terecht.