Zakelijke lampenkapjes maken?

Bij een nieuw kantoor hoort ook nieuw interieur toch? Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar meubels en alles wat hierbij komt kijken. Allereerst wil ik nieuwe lampenkapjes maken of in ieder geval een bedrijf zien te vinden die dit kan realiseren. Het is bij ons erg belangrijk om iets unieks te bedenken wat uiteindelijk op het kantoor komt te staan of te hangen. Zodoende ben ik online gaan zoeken naar een bedrijf en vrij snel terecht gekomen op de website van De Lampenkappenmakers. De naam van dit bedrijf zegt het eigenlijk al wel waarvoor zij staan. Hierdoor heb ik telefonisch contact gezocht om het een en ander te weten te komen alvorens ik hier een bestelling plaats.

Budget groot genoeg

Mijn werkgever heeft uiteraard een budget vrijgemaakt wat ik geheel mag gebruiken om alles in te richten. Dit houdt overigens wel in dat ik hier niet overheen mag gaan. Op zich is dat geen enkel probleem aangezien het budget voldoende ruimte geeft om alles aan te schaffen. Al met al heb ik tijdens mijn telefonisch gesprek met de bovenstaande bedrijf voldoende informatie gekregen. Hieruit is gebleken dat zij aantrekkelijk zijn qua de kosten voor deze lampenkapjes. Het leuke hiervan is dat zij het geheel met de hand maken! Nu dat de lampen reeds besteld zijn kan ik mij richten op de rest van het meubilair wat aangeschaft moet worden.