Zoek naar beschikbare ruimte

Ben je op zoek naar extra opbergruimte in je bedrijf? Het is helaas niet altijd mogelijk om uit te breiden in de breedte, dus zul je de mogelijkheden binnen je bestaande bedrijf beter eens bekijken. Een optie is de hoogte in werken en daar een magazijnvloer laten maken. Deze kan dusdanig gemaakt worden dat hij precies geschikt is voor jouw bedrijf en de producten die je erop wilt bewaren.


Productie en installatie magazijnvloer

Het bedrijf Anera BV maakt dergelijke vloeren voor jouw bedrijf precies op maat. Ze voltooien het hele proces van begin tot einde zelf en besteden niets aan een ander uit. Derhalve kun je al binnen een paar weken de beschikking hebben over een nieuwe magazijnvloer. Het bedrijf maakt vloeren in alle mogelijke maten, of het nu voor een klein of heel groot oppervlak is. Ze lassen, walsen en coaten de vloer om deze vervolgens te installeren in het bedrijf. De vloer wordt gemaakt met profielen die ervoor zorgen dat deze stevig is en ook in alle mogelijke lengtes en breedtes een stevige overspanning vormt.
Afwerking magazijnvloer

Als de vloer eenmaal af is kan deze ook voorzien worden van de nodige hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld leuningen of constructies die ervoor zorgen dat de pallets netjes en stabiel komen liggen op de vloer. Wil je dat het er perfect uit komt te zien? Dan kan de vloer ook afgewerkt worden in een kleur die binnen de huisstijl van je bedrijf past. Wat voor magazijnvloer je ook wilt, het is praktisch altijd mogelijk en geeft jou de extra ruimte waar je naar op zoek bent.