Logo Telgefixt

Apple reparatie in Delft

Is je iPhone gevallen? Telgefixt is gespecialiseerd in Apple reparatie in Delft. Ze hebben veel ervaring in het maken van vele merken telefoons. Dit komt omdat ze al heel wat jaren meedraaien in de wereld van de telefoon reparaties. Dit doen ze met veel plezier. Ze kunnen je telefoon al binnen een uurtje maken voor een voordelige prijs. Ze behandelen de telefoon alsof deze van henzelf is. Ze gaan er voorzichtig mee om. Telgefixt maakt gebruik van een No cure No pay methode. Dit houdt in dat als ze je telefoon niet kunnen maken, je ook niks betaalt voor de tijd die ze erin hebben gestoken. Dit is heel gunstig voor jou en wel zo eerlijk.

iPhone reparatie

Veel meer dan alleen Apple

Telgefixt heeft nog veel meer merken waar ze telefoons van kunnen repareren. Ze maken naast Apple nog Samsung telefoons, Huawei telefoons, OnePlus telefoons, Sony telefoons en Motorola telefoons. Ze maken heel veel verschillende modellen van deze merken. Wat deze modellen allemaal zijn kun je zien op de website van Telgefixt. Telgefixt kan alles repareren van het scherm tot aan de camera’s. Dit doen ze met alleen originele onderdelen.

Goede website

De website van Telgefixt ziet er erg goed uit. Door op de website te kijken voor je een afspraak maakt wat tevens ook via de website kan, kom je nooit voor verrassingen te staan. Op de website kan je namelijk per model zien wat de reparaties gaan kosten. Hier komen geen kosten meer bovenop. Telgefixt houdt van een transparante manier van werken.