bedrijfsongevallen

Bedrijfsongevallen informatie

Veel bedrijfsongevallen vinden plaats op de werkvloer. Soms is het te wijten aan de werknemer zelf, maar ook aan de omgeving en het materiaal waarin en waarmee gewerkt moet worden. Ondanks de vele strenge veiligheidseisen die elk bedrijf heeft, kan het voorkomen dat er toch een ongeval plaats vindt. Niet voor niets zijn er strenge eisen aan bepaalde materialen die tijdens de werkzaamheden gebruikt moeten worden. Deze moeten voorzien zijn van een veiligheidscertificaat. Vooral de elektrische apparaten moeten jaarlijks een keuring ondergaan om nog op de werkvloer gebruikt te mogen worden.

bedrijfsongevallen

SAP helpt bij bedrijfsongevallen

De SAP Letselschade Advocaten hebben al vele zaken in het bedrijfsleven behandeld. Veel werknemers hebben hier aangeklopt, nadat zij het slachtoffer waren geworden bij een ongeval. Omdat er altijd een onderzoek plaats vindt, wanneer er iets op de werkvloer is gebeurd, kan dit enige tijd in beslag nemen. Er moet namelijk vast worden gelegd hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren en of de werknemer wel alle veiligheidsvoorschriften in acht heeft genomen.

Een tijd terug gebeurde er een ongeval op de werkvloer. Een werknemer kwam bijzonder hard ten val en viel met zijn hoofd op heet beton. Hij was even buiten kennis en na die tijd nog niet goed aanspreekbaar. Een onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij hersenletsel had opgelopen. Gelukkig hebben deze advocaten eer alles aan gedaan om een schadevergoeding te krijgen. Want nu bleek was deze vloer veel te glad om op te werken.