Coaching met paarden volgen!

Een coaching met paarden volgen is een perfect idee. Hiermee leer jij goed hoe dat jouw kennis en ervaring benut kan worden. Wellicht denk jij niet aan een coaching of training. Meeste mensen verwachten dat het leiderschap wel “eventjes” gedaan kan worden. Pas op het moment dat de functie daadwerkelijk wordt uitgevoerd merk je het goed. Het werk neem je vervolgens mee naar huis om thuis op de bank te piekeren over bepaalde taken. Wanneer je op dit punt bent gekomen, dan is het volgen van een training het beste wat je kunt doen.

Coaching met paarden voor rust

Zelf ben ik al een aantal maanden leidinggevende bij ons op het werk. Met veel plezier ging ik altijd naar het werk toe, echter sinds een paar weken niet meer helaas. Ik had namelijk teveel werk op mijn hals gehaald en daar kwam ik niet meer uit. Althans, ik dacht dat ik teveel werk op mijn hals had gebracht. Pas nadat ik deze coaching met paarden heb gehad weet ik het wel beter. Ik had namelijk moeite met het uitbesteden van de opdrachten aan het team. Dit wilde ik geheel in eigen hand houden om zo het overzicht te blijven houden. Alleen wanneer je dit doet, dan raad je juist het overzicht kwijt. Hierdoor heb ik dankzij de training geleerd om het vertrouwen te verdelen en de opdrachten te overhandigen. Sinds ik deze training heb gehad merk ik goed aan mijzelf dat ik veel meer rust heb.