Een franchise adviesbureau, iets voor jou?

Als je een franchise adviesbureau wilt beginnen, is een lidmaatschap bij Kubus wellicht een goed idee. Omdat er landelijk gezien al heel wat kantoren – honderd – en nog veel meer specialisten bij aangesloten zijn, is deze coöperatie stabiel te noemen. Omdat de voordelen ruim in de meerderheid zijn, is zo’n lidmaatschap erg populair.

Niet iedereen kan er zomaar bij

Bij Kubus staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt er constant aan gewerkt het hoge niveau te kunnen blijven garanderen. Zo worden alle mensen die interesse hebben in een lidmaatschap getest op verschillende punten. Leergierig zijn is sowieso een must. Er wordt van je verwacht dat je de drive hebt om bij te leren en je vakkennis altijd actueel te willen houden. Door middel van de vele trainingen die Kubus aanbiedt, is dit prima haalbaar. Op deze manier kunnen je collega’s bij je terecht met vraagstukken die hen zelf niet zo liggen en kun jij hun andersom ook aanklampen als je het even niet meer zo goed weet.

 

Een win-winsituatie

Niet alleen de kennisbank is een goede reden om je aan te sluiten bij deze groep enthousiaste ondernemers; ook andere zaken regel je voortaan veel makkelijker. Zo zorgt de coöperatie ervoor dat je bij vakantie en/of verlof bekwame vervanging krijgt. Verder kan er goedkoop ingekocht worden omdat dit op collectief niveau gebeurt.