Een lening krediet heb je nodig

Een lening krediet heb je nodig

Wie kan dat nu nog? Leven zonder een lening krediet? Ik ben daar best benieuwd naar, ik sta heel vaak versteld wat mensen allemaal kopen, dan denk ik bij mijzelf wel, hoe kunnen die mensen dat nou allemaal betalen? Hoe kun je dat nou ineens uitgeven? Ik kan natuurlijk niet in de portemonnee kijken van deze mensen, misschien kunnen ze wel heel goed met hun geld om gaan en sparen ze heel veel? Ik weet wel dat de meerderheid van mijn vriendinnen ook een lening krediet heeft, zij hebben ook een gezin met zijn drieën, ik heb dat ook en we weten wel dat als je man alleen werkt niet genoeg verdiend om een heel huishouden te betalen. Het is triest, vroeger kon dat wel, maar nu helaas niet meer. Ik doen erg mijn best om een leuke baan te vinden, maar ik word niet aangenomen omdat ik niet flexibel ben, en omdat ik niet de diploma’s heb waar ze om vragen. Ik vind het zo lastig. Omdat we steeds meer moeite kregen om alles te betalen en rond te komen hebben we toch maar besloten om een lening krediet te nemen hoor, we moesten wel. Anders kon onze dochter niet eens naar school, dat kan natuurlijk niet. Ik hoop wel dat ik een baan kan vinden, ook al is het een beetje thuis werken. Ik heb wel al met een aantal moeders van school een soort opvang, ik pas graag op omdat ik thuis ben en ik vind het ook gezellig. Ze geven me daar een leuk bedrag voor contant en daarvan kan ik weer een beetje sparen. Het is altijd voordeliger dan een kinderopvang.