Financial leasen interesant voor jou!

Welkom beste lezers, ik heb een leuk nieuw stukje voor jullie klaar liggen dat gaat over Financial leasen ik zal even toelichten wat dit precies inhoudt. Dit beteken dat als jij een werkgever bent je hele leuke auto’s kan leasen voor een aantrekkelijke prijs. Ik ben hier op gekomen door een vriendin van mij die werkt bij een middelgroot bedrijf in Utrecht ze vertelde mij dat ze samen met haar collega’s heeft gekozen om haar reiskosten vergoeding bij haar baas in te leveren om daar voor een auto van de zaak te krijgen. Ze hebben met alle collega’s dit afgesproken en de baas was uiteindelijk net zo veel kwijt als de reiskosten  vergoeding. En nu rijden zijn auto’s ook nog eens rond want op elke auto staat de naam van het bedrijf nog eens genoteerd!

Wij hebben nu precies het zelfde bij ons op het werk!

Ik ben met het idee naar de teamleiding gegaan en ze vonden het wel wat. Zo hebben hun namens alle werkgevers een brief opgesteld om mee naar de grote baas te gaan. Ze hebben alles samen met Financial leasen eerst laten uitzoeken hoeveel het nou precies kost. En zo zijn ze dus op een hele lage kosten post gekomen! De grote baas vond het een prima idee en nu rijden wij met iedereen van het bedrijf dus in een lease auto! Dit vind ik echt super gaaf en ik ben hier dus heel dankbaar voor!