Habraken

Habraken vind ik persoonlijk een aanrader

Habraken Afgelopen maand heb ik voor mijn onderneming voor het eerst een aankoop gedaan bij Habraken. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart in duurzame kleding. Ik vond namelijk dat hier nog zo weinig van op de markt was. Zelf vind ik het milieu erg belangrijk en ik wilde dan ook graag een mooie collectie beschikbaar maken voor veel mensen. Hiervoor heb ik toen samen met mijn vriend een pand aangeschaft en medewerkers gezocht. Zij maakten tot voor kort alles met hand, maar dat werd toch wel teveel werk. Ik vind het namelijk ook niet goed als mensen te hard moeten werken of overuren moeten draaien. Daarom ben ik op een gegeven moment gaan zoeken naar machines om meer dingen te automatiseren.

Mijn ervaring met Habraken

Habraken

Toen ik online ging zoeken naar naaimachines kwam ik terecht bij Habraken. Zij zijn gespecialiseerd in naaimachines voor grote productie. Ik las heel veel goede verhalen over hen, dus daardoor had ik direct veel vertrouwen in hun producten. Daarnaast vond ik het erg prettig dat ik veel informatie kon vinden over de verschillende merken die zij verkopen. Het maken van een keuze vond ik toch nog best wel lastig, dus daarvoor heb ik contact met hen opgenomen. De medewerker heeft mij heel erg goed geholpen en daarna heb ik een bestelling geplaatst.

Een goede uitkomst

Mijn order van Habraken werd heel erg snel geleverd. Alles was heel erg goed verpakt, dus dat vond ik een prettig idee. Zo wist ik namelijk zeker dat er niets beschadigd was tijdens het transport. Inmiddels gebruik ik deze nieuwe aankopen alweer een tijdje en ze bevallen heel erg goed. Mijn medewerkers zijn er ook blij mee en dat vind ik vooral erg prettig. Neem voor meer informatie zeker een kijkje op hun website, want daar kun je alles vinden.