Het wezenlijk veranderen lukt echt

Het wezenlijk veranderen lukt echt

Het duurde even voordat ik het allemaal zelf wilde toegeven, maar ik moest wezenlijk veranderen op de werkvloer en daarmee zou ik de hele onderneming een enorme boost kunnen geven. Ik ben een naar mijn goede vriendin gaan luisteren waar ik altijd mijn ei bij kwijt kan. En omdat ik eigenlijk met de hele onderneming zo dusdanig aan het groeien ben is dit allemaal natuurlijk erg positief maar ik heb nu eenmaal moeite met alle vele aanpassingen die er moeten komen en wat er allemaal extra bij komt kijken. Nu wil ik zeker een assistente er bij gaan aannemen maar dit kan alleen als ik zelf ook alles weet van de hoed en de rand. Daarom ben ik het advies van mijn vriendin gaan opvolgen en ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kan helpen met het wezenlijk veranderen en dit kon ik letterlijk vinden toen ik deze site aanklikte. Een echte aanvulling kan dit zijn als ik mij door deze vrouw kan laten coachen. En dus besloot ik contact op te nemen met deze site en al snel kreeg ik een reactie terug en kon ik in een gesprek al merken dat ik de juiste persoon had gevonden om mij te kunnen helpen. En deze hele ervaring heb ik dan ook al als zeer positief ervaren waar ik erg veel van heb geleerd. En bovenal ben ik een stuk zekerder geworden in het maken van mijn beslissingen en dat werpt zijn vruchten nu al af. Ik ben dan ook helemaal klaar voor de grote uitbreiding die gaat komen. Een nu kan ik met een geruster gevoel weer aan het werk gaan en zie ik alles als een uitdaging en niet meer als een blok aan mijn been zoals ik dit eerder verwoorden.