Hier vind je de beste plaatschroeven voor je klus

Op zoek naar goede schroeven? Dan zijn er heel wat mogelijkheden: er bestaan heel wat soorten die uitkomst kunnen bieden tijdens het klussen. Het is onder andere mogelijk om voor plaatschroeven te kiezen. Deze zijn vaak gemaakt van sterke materialen zoals RVS: dit zorgt voor een stevige bevestiging. Ook kun je de schroeven hierdoor gemakkelijk in en uit draaien, zonder dat je hierbij het materiaal beschadigt. Het is bij het gebruik van plaatschroeven bijna nooit meer nodig om ander bevestigingsmateriaal te gebruiken, vanwege de topkwaliteit.

Ontdek alle soorten plaatschroeven

In je zoektocht naar goede plaatschroeven zijn er meerdere soorten waar je uit kunt kiezen. Wanneer je plaatwerk, spuitgietwerk of plastic panelen gaat bevestigen kun je voor de zelftappende plaatschroef kiezen. Dit type plaatschroef wordt veel gebruikt bij industriële toepassingen. De schroef heeft een schroefdraad van gehard staal, doorlopend tot onder de kop. De schroef snijdt zijn eigen schroefdraad wanneer deze wordt ingeschroefd. Je kunt ook kiezen voor de zelfborende plaatschroef: deze schroef heeft een boorpunt waarmee hij zelf zijn eigen boorgat boort. Het is ook makkelijk deze plaatschroef er weer uit te draaien zonder beschadiging. 

Onder andere het merk BlackLine heeft een mooie collectie van plaatschroeven in industrieel zwart, een kleur die perfect aansluit bij de actuele woontrends. Zo gebruik je plaatschroeven heel makkelijk voor het vastzetten van kozijnen, deuren, handgrepen en meer. Het is heel goed mogelijk de schroeven online te bestellen en snel thuis te ontvangen. Ontdek zelf je opties bij Bevestigingsexpert.nl!