Hoe kunt u zonder moeite uw bedrijf inschrijven op een postbus?

Als journalist is het tegenwoordig niet altijd meer eenvoudig om te zorgen dat je ongestoord je werk kunt doen. Er zijn namelijk veel mensen die menen dat journalisten alleen maar doen wat ‘de macht’ hen opdraagt. Ik schrijf vaak kritische artikelen over mensen die in mijn ogen echt een gevaar zijn voor de democratie en dat kan ik ook staven want deze mensen staan regelmatig voor mijn deur. Ik ben daarom onlangs verhuisd en ik wilde zorgen dat ik niet weer zo eenvoudig gevonden zou kunnen worden. Als je als zelfstandige je bedrijf wilt inschrijven, dan doe je dat vaak op je huisadres. Dat wilde ik dus niet meer want dat zou gewoon heel gevaarlijk kunnen worden. Ik ben daarom gaan kijken of ik ook mijn bedrijf kon inschrijven op een postbus. Een bedrijf inschrijven op een postbus zou voor mij heel veel beter zijn omdat ik dan namelijk niet altijd het risico zou lopen dat er mensen bij mij op de stoep kwamen te staan die mij de hersenen in wilden slaan. Ik ben toen gaan kijken hoe ik dit alles moest regelen want een bedrijf inschrijven op een postbus is niet iets wat ik iedere dag doe. Ik ben daarom gaan kijken of ik online iets interessants kon vinden. Ik had eigenlijk maar twee voorwaarden: ik wilde met een betrouwbare partij in zee gaan omdat ik niet wilde dat ik over een tijdje weer allerlei dingen moest regelen om een goed registratieadres voor de KvK te hebben. Daarnaast hoopte ik dat ik voor een goede prijs geholpen kon worden. Wanneer je namelijk in de journalistiek werkt, dan is je salaris belabberd en daarom wilde ik graag een goede deal scoren. Een bedrijf inschrijven op een postbus is in dat geval nog even een uitdaging want de meeste bedrijven die dit doen, die hebben flink geld. Ik ben daarom goed gaan zoeken en uiteindelijk heb ik een heel mooie deal gevonden. Ik ben namelijk op de pagina easystartoffice.com terecht weten te komen. Deze site was alles wat ik nodig had en ik ben daarom blij dat ik hier een kijkje ben gaan nemen.

Ik kon hier mijn bedrijf inschrijven op een postbus

Ik wilde mijn bedrijf inschrijven op een postbus omdat ik geen zin meer had in het feit dat mensen mij heel eenvoudig konden traceren. Mocht u ook een bedrijf willen inschrijven op een postbus dan kunt u in mijn ogen het beste een keer naar de site easystartoffice.com surfen. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik heb ook gemerkt dat de kosten hier heel redelijk zijn. Dat was alles wat ik nodig had. Ik ben daarom blij dat ik hier mijn registratie kon realiseren.

Wilt u ook aan de slag?

Mocht u ook aan de slag willen, dan kunt u:

  • Even naar de site easystartoffice.com surfen
  • Bekijken wat u hier aan opties kunt vinden
  • Een keer contact opnemen zodat u uw bedrijf hier ook kunt registreren

Ik hoop dat u hier ook goede zaken kunt doen.