Hoe vervul je het beste technische vacatures Rotterdam?

Ben je als werkgever op zoek naar nieuw personeel en heb je technische vacatures Rotterdam open staan? Kijk dan eens wat uitzendbureau Zuidgeest voor je kan doen. Ze werken ook nog in meer branches en in meer regio’s.

Meld je aan bij het uitzendbureau

Als werkgever wil je natuurlijk graag zo snel mogelijk nieuw personeel vinden dat ook goed bij je bedrijf past. Heb je een vacature openstaan? Dan kun je deze aanmelden via het contactformulier dat je op de website van het uitzendbureau vindt maar even bellen of een mailtje versturen kan ook. Zuidgeest werkt met een groot bestand aan mogelijke werknemers en gaat dan voor je op zoek naar een geschikte kandidaat.

Laat de administratieve zaken voor je regelen

Zuidgeest verzorgt de werving en selectie voor je zodat je daar als bedrijf geen omkijken naar hebt. Als ze een geschikte werknemer voor je bedrijf gevonden hebben werkt deze in dienst van het uitzendbureau en wordt ook daardoor betaald. Zo hoef jij geen administratieve zaken voor de werknemer te verrichten en krijg je personeel dat je huurt. Bij problemen of bijvoorbeeld ziekte van de werknemer draagt Zuidgeest de verantwoordelijkheid en tracht deze zo goed mogelijk op te lossen.

Ook voor andere sectoren

Zuidgeest werkt niet alleen in de technische sector maar je kunt er ook terecht als werkgever met bijvoorbeeld bouw vacatures of in de industriële reiniging. Kijk voor alle mogelijkheden het beste even op de website of neem contact op.